Seneste afsluttede Begivenheder

CULTURE CLASH DANCE FESTIVAL den 11., 12., & 13. november 2022

Game, StreetMekka Enghavevej 82D, København SV

Med Culture Clash sætter vi fokus på mødet mellem dansere med forskellige kulturelle rødder og deres møde med hinanden.
Vi præsenterer denne gang CULTURE CLASH DANCE FESTIVAL, hvor vi byder op til dans mm. for børn, unge og voksne med workshops, danse battles, exhibition battle mellem 3 professionnelle internationale dansere, live acts med den ghanesiske afrobeat sanger Tasha Kodua, sprudlende DJ’s, filmfremvisning af prisvindende Dans 2.0, Q&A, mad mm.
I vores battles har vi fokus på dansens tilknytning til sin originale kulturer. På denne dag vil vi gerne hylde dansere, der repræsenterer sin dansegenre med respekt og skills.
I arbejdet med kulturmødet og som repræsentant for sort kultur ønsker vi at arbejde bevidst anti-racistisk, da det er foreningens kerneværdi.

Dancehall Mid School intensive med Famous

Osramhuset Valhalsgade 4, København N

Vi har inviteret Famous til Danmark for at undervise på tre intensive workshops med Mid School Dancehall. Alle elsker @famousdancer1 og det gør vi også! Han er en af Jamaicas absolut stærkeste mid school dansere. Gå ikke glip af chancen for at lære fra en mand med mere end 20 års erfaring i Dancehall industrien- Vi tilbyder her autentisk Dancehall, så alle får mulighed for at få sine Grooves on Point i en varm atmosfære☺️ BEGYNDER og PRO’s kan deltage i hans klasser. Grundlaget er universelt. Lørdag d. 17. september kl. 14-15.30 – Osramhuset Tirsdag d. 20. september kl. 18-19.30…