Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Culture Clash X Roskilde Festival 2023

26/06/2023 @ 15:00 - 18:00

Det er en stor ære og med kæmpe stolthed at vi kan annoncere at vi skal på @roskildefestival 2023. Kom og vær med til at hylde dansen og deltag i Culture Clashs dance battle og fest den 26. juni!

Unge og professionelle dansere fra Congo, Senegal, Jamaica, Colombia og andre med tilknytning til World Dance Academy & Global Kidz inviterer dig til at udforske dansekulturernes berusende verden.
 
På årets festival vil Global Kidz’ dansere forvandle det store dansegulv på campingområdet ved Destroy Me Once, Destroy Me Twice til en estatisk og levende danseverden, hvor du kan forvente crazy vibes og ekstatiske bevægelser. Culture Clash-eventet starter med en intens danseforestilling efterfulgt af en åben dance battle, hvor alle er velkommen til at deltage til lyden af vanedannende afrobeats og upbeat dancehall-riddim. Eventet afsluttes med en stor fest, og Global Kidz inviterer alle ind på det brændvarme dansegulv. 
 
Bevæg dine krop, slip dine fødder løs og omfavn Global Kidz’ verden af rytme og energi! 
 
Global Kidz omfavner dansestile, der udleves på gaden og med stærke kulturelle rødder fra ungdomskulturer rundt om i verden, såsom afrobeat og jamaicansk dancehall. Det smukke ved forskellige dansestile er, at de skaber nye sprog og fællesskaber, der forbinder mennesker på tværs af alder, etnicitet, køn og kultur.

Scene // Destroy Me Once, Destroy Me Twice
Show // Mandag 26. juni 2023

Hold øje med vores Facebook- og Instagramside for program

Detaljer

Dato:
26/06/2023
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Hjemmeside:
https://www.roskilde-festival.dk/da/years/2023/acts/global-kidz-world-dance-academy/

Sted

Roskilde Festival
Roskilde, Danmark
Se Sted hjemmeside

Arrangører

World Dance Academy
Global Kidz