Om World Dance Academy

om world dance academy

World Dance Academy er Danmarks førende danseskole inden for autentiske kulturelle dansestilarter med professionelle nationale og internationale instruktører.

Akademiet er oprettet af danser og kulturdynamo Mikala Hoff Skovgaard. Målet er, at skabe en platform for urban dans af høj kvalitet med fokus på verdens mange unikke stilarter.

Visionen for World Dance Academy er at udvikle rum for nye stilarter og at stimulere et åbent og mangfoldigt dansemiljø i Danmark.

Mikala oprettede akademiet i 2015 for at skabe et rum for de elever, der fortsat ville viderudvikle deres talent, når de blev for gamle til at følge undervisningen i Global Kidz, en danseskole for børn og unge og et andet af Mikalas mange projekter.

Ligesom i Global  Kidz er målet både, at eleverne udvikler sig personligt, kreativt og teknisk, med støtte og hjælp fra professionelle undervisere, og  at synliggøre og realisere det fortsatte sociale engagement som foreningen leverer i udsatte områder i bydelene Nord-Vest, Nørrebro og Amager.

Nyheder

4-5 november 2023 Once again we’re bringing you Jamaican culture ! A weekend full of real Jamaican street vibez, crazy energy and …

FIRST STEP IN TO THE DANCE

START UP SCHEDULE

OUR NEW SEASON STARTS WITH START UP SCHEDULE AUGUST 15TH- AUGUST 31ST DROP IN ONLY 60 KR. FULL PROGRAM FROM SEPTEMBER 1ST.

Det er en stor ære og med kæmpe stolthed at vi kan annoncere at vi skal på Roskilde Festival 2023. Kom og vær med til at hylde dansen og deltag i Culture Clashs dance battle og fest den 26. juni. Unge og professionelle dansere fra Congo, Senegal, Jamaica, Colombia og andre med tilknytning til World Dance Academy & Global Kidz inviterer dig til at udforske dansekulturernes berusende verden.
 
På årets festival vil Global Kidz’ dansere forvandle det store dansegulv på campingområdet ved Destroy Me Once, Destroy Me Twice til en estatisk og levende danseverden, hvor du kan forvente crazy vibes og ekstatiske bevægelser. Culture Clash-eventet starter med en intens danseforestilling efterfulgt af en åben dance battle, hvor alle er velkommen til at deltage til lyden af vanedannende afrobeats og upbeat dancehall-riddim. Eventet afsluttes med en stor fest, og Global Kidz inviterer alle ind på det brændvarme dansegulv. 
 
Bevæg dine krop, slip dine fødder lø og omfavn Global Kidz’ verden af rytme og energi! 
 
Global Kidz omfavner dansestile, der udleves på gaden og med stærke kulturelle rødder fra ungdomskulturer rundt om i verden, såsom afrobeat og jamaicansk dancehall. Det smukke ved forskellige dansestile er, at de skaber nye sprog og fællesskaber, der forbinder mennesker på tværs af alder, etnicitet, køn og kultur. 
 Scene // Destroy Me Once, Destroy Me Twice Show // Mandag 26. juni 2023 kl. 15.00-18.00